Gino Berti pravi, da sivih las nima zaradi vseh zapletov, ki so spremljali skoraj dve leti trajajočo prodajo Cimosa. Eden najdaljših prodajnih po. Vijesti iz svijeta električnih vozila na jednom mjestu. Modeli i vrste električnih vozila. Sve što Vas zanima iz svijeta Električni automobili / hibridni automobili. Razvijeni za uživanje u luksuzu i vrhunskim performansama, uz najsuvremeniju tehnologiju hibridnih pogona. Već danas odaberite svoj Lexus i iskusite.

Author: Faum Sara
Country: Uzbekistan
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 7 October 2014
Pages: 229
PDF File Size: 7.59 Mb
ePub File Size: 1.60 Mb
ISBN: 696-1-15949-249-2
Downloads: 97128
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vosho

Prav tako je treba oceniti kakovost proizvedenih izdelkov in poskrbeti za proces proizvodnje. Del programov bomo morali preseliti z drugih lokacij, zato da bodo nekatere tovarne polno zasedene. Svetovni trendi nam gredo v prid. To moramo storiti kar se da hitro, zato da se bo lahko Cimos vrnil na pota stare slave. Prvomajski labodji spev vladarja sindikatov. Gre za nov izziv za vse.

TCH Cogeme in Cimos bosta skupaj postala ena od vodilnih skupin za dobavo avtomobilskih hhibridna. Bo to njegov nov lastnik TCH ali slovenske banke? Varuh tranzicijskega svetega grala, ki je izgubil spomin. Brez tega se Cimos ne bo mogel vrniti na pota stare slave. Zakaj ste kupili Cimos? Imamo devet hibrinda na treh celinah. Strinjam se s pogoji uporabe. Premagati smo morali nekaj velikih ovir.

  CASE STUDY OF HARSHAD MEHTA PDF

To bo trajalo od dve do tri leta.

Smo zelo znana skupina iz severne Italije. Tega ne bi komentiral. To pa bo stalo veliko denarja. Star sem 65 let.

Zakaj so kupili Cimos? Ker stavijo na hibridna vozila. #intervju –

Veste, kje bom jaz leta ? Ko kupimo podjetje, ga vedno tudi financiramo. Urejajte svoja razmerja pri Telekomu Slovenije enostavno prek spleta ali mobilne aplikacije Moj Telekom. Vid Ponikvar Ali so vse zmogljivosti Cimosa v tem trenutku zasedene? Za komentar se prijavite tukaj. To vozipa spremeni naravo proizvodnega procesa.

Zakaj so kupili Cimos? Ker stavijo na hibridna vozila. #intervju

Prodajni postopek Cimosa je trajal skoraj dve leti. Tako preprosto ne gre.

Pripravljeni moramo biti, da proizvode dobavimo v vsakem trenutku oziroma po potrebi. Pripravili smo program prestrukturiranja. Nekatere proizvodne procese in programe bomo ohranili v Cimosu v Kopru, nekatere ne in jih nameravamo prodati.

Dokazali smo, da smo resni in da se iz posla ne nameravamo umakniti. Vid Ponikvar Boste kateri del proizvodnje Cimosa ugasnili? Boste iz preostalih delov italijanske skupine selili delovna mesta v Slovenijo? Za nas je Cimos ena skupina, zato ne delamo razlik med proizvodnimi lokacijami.

  ESTRUCTURAS DE CONCRETO REFORZADO PARK AND PAULAY PDF

To zahteva veliko vlaganj in znanja.

Treba je gledati naprej. Sam ne menim tako. Vkzila proizvodni obrati so v zelo dobrem stanju. Prednostni projekt, ki se ga moramo lotiti, je racionalizacija proizvodnje. A zdaj so nujni novi koraki.