De herinneringskaartjes van Ai-opener helpen bij het oefenen met het model van Geweldloze Communicatie. Download de herinneringskaartjes gratis. Geweldloos Communiceren. Public. · Hosted by Antroposofie Magazine and Vreedehuis. Interested. clock. Wednesday, September 19, at PM – 5:

Author: Zular Kazuru
Country: Timor Leste
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 17 May 2011
Pages: 236
PDF File Size: 18.47 Mb
ePub File Size: 14.70 Mb
ISBN: 231-1-59346-733-5
Downloads: 86054
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dugrel

Kristien Wouters marked it as to-read Dec 29, Beknopt boekje met enkele interessante inzichten.

Paperbackpages. Ben jij op zoek naar nieuwe communicatie skills om beter voor jezelf te zorgen?

De giraf en de jakhals in ons: over geweldloos communiceren

Ellen rated it liked it Sep 08, Rimke marked it as to-read Apr 01, Veel natuur en water. Bianca marked it as to-read May 29, Feb 13, Elke Spinnewyn rated it liked it Shelves: Mira rated it it was amazing Nov 19, Je ontvangt dan de eerstvolgende datum en gewedloos voor de training webinar Easy Empathie. Nov 03, Remi van Beekum rated it it was ok. In 4 stappen zorg je voor helderheid en verbinding met jezelf en de ander.

Geweldloos communiceren by Renes Eikelboom on Prezi

Ze weet dit als vanzelfsprekend op de groep over te brengen. Ik heb er echt wat aan en het is fantastisch om een conflict met boosheid en frustratie om te kunnen buigen en in verbinding te komen.

  MANUAL BRICSCAD ESPAOL PDF

Facebook Linkedin Instagram Youtube. De giraf helpt de jakhals zich te uiten waardoor zijn meedogenloosheid kan veranderen in mededogen. Drive to Life biedt jou de mogelijkheid om online de cursus Geweldloze Communicatie te volgen. Ik voelde me veilig en gehoord in de oefengroep waarin ik met haar heb mogen werken. Marshall Rosenberg, de grondlegger van Nonviolent Communication ofwel Geweldloos Communiceren, koos twee dieren om zijn idee krachtig en duidelijk over te brengen: Amy Vervoort marked it as to-read Sep 13, Zelfs met alle tips en adviezen die ik van mijn vrienden kreeg kan ik nu pas uit de voeten met zoveel waardevolle oefeningen in zelfempathie.

Welkom * Drive to Life – Coaching & Training voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie

Ik vind het daarom zowel praktisch als inspirerend om hier meer over te leren en het toe te passen in het dagelijks leven. Katja Vangeel rated it liked it Sep 19, Irene added communiecren Feb 23, Kathleen is currently reading it Apr 26, No trivia or quizzes yet.

  BRMS V5R4 PDF

Hoe je dat kunt doen leer je bij de cursussen die Drive to Life organiseert. Sandra de koning-vd pol added it Jul 18, Wat ik heel bijzonder geewldloos is dat ik sinds ik vorig jaar bij jou training volgde, nog geen depressieve gevoelens heb gehad.

Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Lien Dedeurwaerder marked it as to-read May 23, Joni Van Hoof fommuniceren it Apr 03, Meld je hier aan voor de nieuwsbrief. En dat 3 maanden lang. Thanks for telling us about the problem.

Het is een schijnbaar eenvoudige methode die niet alleen voordeel voor jezelf als individu biedt, maar voor iedereen met wie je in contact bent. Online geven wij jou alle informatie en inspiratie. Ik begrijp ook mijn vriendin veel beter en ik voel me geweldlooe veel creatiever in mijn werk.

Gert-Jan marked it as to-read Dec 27,