Erotska Poezija – Google+. Erotska Poezija. About. Posts. Looks like you’ve reached the end. Looks like you’ve reached the end. Unable to load more. Retry. Title, Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Author, Dlanka Nepočinka. Publisher, Kuboa, Length, pages. Export Citation, BiBTeX . Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Front Cover. Kuboa, – Erotic poetry, Macedonian – pages.

Author: Nacage Mocage
Country: Albania
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 13 February 2004
Pages: 244
PDF File Size: 2.23 Mb
ePub File Size: 16.81 Mb
ISBN: 431-3-86821-194-5
Downloads: 63843
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daizuru

Da osecam pod prstima kako ti se misic po misic napinje dok po njima prelazim kao po klavijaturi Trebao bi biti jak pozitivno razmisljati! Gledam te nekim drugim ocima upravo onako kako ne treba Neuspjeh, tjeskoba, kisa Nacrtat cu ti jesenju pjesmu kao tvoje oci erotsma Kao tajne nocnih zvijezda i hladan vjetar sa sjevera i ples valcera To mi se svidja.

Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija

Poput mladog dzakona u svecanoj crkvi, glas mi cvili na vjetru Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti. Neki smo umrli od nepravde preko noci na face booku Ne stigosmo da svjedocimo o neosvjescenosti naroda i zloj literaturi poljuljani u psihickoj ravnotezi I da budes tu.

Jos nas je ostalo desetak otprilike U skoli postojale su dvije procjene: Svijet je napravljen od betona. Sav svoj osrednji duh ti poklanjam vece Zanima me da si tu. Sanjam jutros strjeljane snove tiranina u univerzumu bez bozanske kreacije biologija poludjela Fait Eros fatalni eros.

  ASTM D4501 PDF

Erotska poezija Emira Ilijaša 20.2. u Močvari

Danas smo rasuti po cijeloj planeti i u osami lizemo svoje rane od Sidneja do Toronta. Nemam vremena nizasto vise, nemam vremena Nestala Poezina me miris tvoga znoja muski vonj koji se uporno uvlacio u sve kutke siromasne eritska sobe bez grijanja Prikazivao mi se izmedju teorema Euklida i strujnih kola Braninih Trcala sam na sastanke kao luda znajuci da ce proci da nece ne moze biti da traje duze od te Sarajevske raskosne zime sto ledi i izmaglicu i tragove dok si me uz oskudnu mjesecinu ljubio u kapiji komsijine kuce i grijao promrzle ruke na mojoj kozi ispod djempera A ja se rascvjetavala i nestajala Za tebe.

Ebolom sam umazao cijeli stan Zenu najbolju u svijetu, da ucinim sretnom Agenda na zidu mog kalendara popunjena je danima iscekivanja trbuhozborci grizu jaja u pomahnitalom ambijentu ja zapocinjem dan s nevjericom Jos je ostalo nesto vremena da se zasucu rukavi povuce voda na kotlicu i govna saperu u solju Smrad je obuzela pretorij pokusnih kunica u sirem radijusu i nakotile se guje sarulje nocim izviruju u svijet i osmatraju padanje zvijezda iz licimjernih moralisanja s gorkim okusom nicu kore od banana i spomenici ljudskoj gluposti nezasit budzovan u dvoru svome od sakralne umjetnosti opipava mlado tijelo novorodjenceta od obecanog ovozemaljskog raja, golet i pustinja nekolicina mladih diletanata u sred grada grajom testira raju i povlace se krisom u svoje utvrde od kartona u drugom dijelu pretorija dijele se lazne dionice patriotizma i gladan buntovnik ulovljen na keder od sarolikih boja koprca se na ledini u sustavu od govana Oni su izmislili Pakao i svoje svete knjige da bi vas drzali u strahu u nadi erotsks bijedi Nemam vremena Memorija iz erotskaa se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje A vidim sve manje i manje je veceri svitanja i jutarnjih zora Zaboravi sve tuge nacrtat cu ti poklon, korpu jestivih gljiva, ljubicast zalazak sunca ples lisca u vrtlogu rijeke tvrdoglavu i upornu kisu tebe kako gazis bosa po lokvama jesen i pjesmu pred vratima oktobra Opet se mijenjam kao vjetar u planinama.

  ASTM D4020 PDF

Nemam vremena ni zasto pametnije nemam vremena Vjerojatno bi trebalo, zivjeti na drugi nacin Erotzka na drugi nacin Ne znam kako.

S nekim o necemu raspravljam besmisleno. Otvaram vrata, knjigu stan pobijedili su, govorim sebi u bradu Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom.

Erotska moderna poezija

Ne zanima me pooezija merim vreme. Pjesniku Dragi Cingelu Prije 5 godina. Zagrliti i usred zlatnih vrtova horizonta te dovesti, milovati tvoja meka bedra rajskim mirisima narda i na proplanke stomaka tiho pustiti medene uzdahe. Necu dopustiti da places!

Erotska poezija Poezija, proza, pisci, pravopis, povijest jezika, dijalekti, lokalizam. Oci su mi se u kisni obzor razlile plavetnilo iz njih iscurilo i svjetlost dana me je zastidjela cvrkut ptice doimao vesel Desetkovani smo neki od neprijatelja neki od prijatelja nekolicinu nas je rakija podmuklo ubila Njihove demancije zbunjuju Boga i Sotone Njihove dogme u rijecima slijepoj publici pune su zla i mina razaranja milom ili silom ratom, a ne mirom Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje Iz nerazumljive melankolije Iscrpljen