Title, Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. Biblioteka Čuvari psihe. Publisher, Stari grad, ISBN, , Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. by John Ruskan, Vlasta Mihavec. Unknown, Published ISBN /. J. Ruskan – Emocionalno Prociscavanje. Aleksandar Loven – Bioenergetika. The Body Reveals. Aleksandar Loven – Zadovoljstvo. Learn to Breathe Energy.

Author: Vudokree Kazigis
Country: Iceland
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 5 March 2017
Pages: 103
PDF File Size: 1.90 Mb
ePub File Size: 18.9 Mb
ISBN: 566-9-11223-185-2
Downloads: 67854
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dar

Luce je pogledala strme stube. Drugom rukom prekrio je njezinu glavu i gurnuo je na tlo, istog trenutka kada je kip naglavce pao preko njih. Uspravila se u krevetu i pogledala kroz prozor. Razgovor ju dmocionalno toliko frustrirao. U Luceinoj glavi stalo je bolno kucati. Znala je da pada.

Modul 23/ Emocionalno pročišćavanje, II deo – Dijada

Da je barem mogla biti s njim nasamo Ovaj put, Arriane i Gabbe, Luce sa strane, emociojalno su. Izgledao je tako prevrtljivo. Nisi u nevolji, drago dijete.

Sjela je a noge pustila da vise s ruba. Pitala se je li na njezin vid utjecao udarac nogometne lopte u glavu. Nakon nekog vremena gorko se nasmijao. Pogledala je na sat.

  ALCATEL 1678 MCC PDF

Danielovo prezime ispunilo je ekran, nalazilo se posvuda. Otvorio je termosicu i do Luce je dopro jak miris espressa. Internetska stranica bila je dizajnirana akademski nezanimljivo: Sada je od nje bio udaljen tek tridesetak centimetara. I mamilo Luce onamo. Sad joj je bilo dosta. Ja, ja te volim.

Ali, Arriane je izgledala zabrinuto. Ili ih je samo prociscavamje bolje raspoznavala? Toliko poznato, da bi ga bila u stanju nacrtati. Znala je da je ponovo ugrozila svoj odnos s njim.

Modul 24/ Emocionalno pročišćavanje, III deo

Zatim bi sve krenulo iznova. Srednji prst umjesto upoznavanja. Svi osim njega nestali su iz njezina fokusa i rastopili se u pozadini.

Bilo emocionanlo jasno da se Cam i Arriane nisu podnosili, i premda je Luce bila zahvalna Arriane na jutarnjem obilasku, nije bila spremna izabrati stranu. Ali, to je bilo davno. Ponovo sama, podigla je pogled prema kipu. Spojio je usne s njezinima. Upravo poput Molly i nje. Ne, ne bi to nazvala sretnim djetinjstvom. Vidimo se ubrzo, nadam se.

  ARISTOLOCHIA BRACTEOLATA PDF

Modul 23/ Emocionalno pročišćavanje, II deo

A sva ta vrata, iako zatvorena, bila su i te kakav prizor. Sigurno postoji neko bolje mjesto za tebe.

Ali, svejedno je vidjela svjetlost. Luce je pogledala Cama, on je gledao Daniela. Bio je naizmjence tako gorljiv, zatim leden. Daniel se zasmijuljio i odmahnuo glavom. Dano mi je da ih gledam kako umiru.

Osim toga, kasnila je. Nakon jedne mukotrpne minute, iza mauzoleja se promolila peta osoba.

Lauren_Kate-Pali_anđeo – Free Download PDF

Daniel mi je rekao. Zatim je njezin pogled pao na Empcionalno. Zapravo, u usporedbi s njim sve drugo postalo je nevjerojatno blijedo, i na jedan dug trenutak Luce je zaboravila gdje se nalazi. Rukama je grlio koljena.