Denyut Kasih Medik. K likes. Book. Denyut Kasih Medik. Privacy · Terms. About. Denyut Kasih Medik. Book. 2, people like this topic. Want to like this. Buy Denyut Kasih Medik by Hadi in Klang,Malaysia. Get great deals on Books Chat to Buy. Buy Denyut Kasih Medik – Dr. Farhan Hadi in Johor Bahru,Malaysia. Get great deals on Books & Stationery Chat to Buy.

Author: Dait Gardakree
Country: Guatemala
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 7 September 2006
Pages: 309
PDF File Size: 12.20 Mb
ePub File Size: 15.28 Mb
ISBN: 618-9-13944-567-9
Downloads: 72375
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Meramar

No doubt,fiction is the perfect medium to educate people. Ramai yang menasihati untuk membacanya. Nikmatilah satu kisah indah yang sungguh membina, Denyut Kasih Medik. Banyak kali juga disua dengan novel islamik ni. Sbb dah habis baca. Novel ini saya capai ketika dalam keadaan bermalas-malasan di rumah. Pun begitu pujian saya berikan atas usaha doktor ini menulis dan setidak-tidaknya kelemahan ini dibantu dengan begitu banyak maklumat yang berguna dan seringkali terlepas pandang oleh masyarakat Islam di negara ini.

Isu penggunaan ubat yang mengandungi unsur khinzir Clexane VS heparin Kisah mat rempit Kisah doktor yang ketinggalan solat apabila perlu bertugas dalam dewan bedah.

  CALCULO 1 VERA SPINADEL PDF

Denyut Kasih Medik

Persoalan fiqh dalam perubatan. Books by Farhan Hadi Mohd Taib. Akhir kata, saya nak kongsikan dengan semua satu dialog dalam Denyut Kasih Medik yang bagi saya menarik: Buku ini menggambarkan dakwah yang boleh dilakukan oleh seorang doktor.

Apa pun terbaik dari seorang doktor. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Ada sedikit nilai tambah di dalam bukunya. Sebaliknya, beliau bersungguh-sungguh dalam meneg Denyut Kasih Medik merupakan sebuah novel yang bagus bagi pandangan saya. Meet denyug peculiar style of dakwah by the real doctor! Rupa-rupanya ada 2 kategori. Aug 09, Barukisu Balqis rated it really liked it.

Baru beberapa minggu lepas attend forum yang membincangkan bayi hasil hubungan luar nikah. Buku ini patut dijaga dengan baik kerana terdapat ayat-ayat al-Quran dan hadis di dalamnya. Saya kagum dengan Dr Muslih watak utama yang begitu komited dalam menjalankan tugas sebagai doktor dan dalam masa yang sama melaksanakan amar makruf nahi munkar. Novel ini juga sedikit sebanyak membantu kita dalam pengetahuan mengenai fiqh wanita, cinta dan perkahwinan.

Walaupun berdepan dengan pelbagai cabaran, namun beliau tidak kenal erti putus asa mahupun berdendam dengan sesiapa yang cuba untuk menafikan apa yang berhak baginya.

  BIOENERGETICS NICHOLLS FERGUSON PDF

Sekurang-kurangnya lebih memahami kehidupan seharian doktor di hospital malah banyak diselitkan dengan nasihat da Lama betul nak habiskan buku ni, mungkin sebab kurang gemar dengan gaya penulisannya. Nov 02, Farah Adila rated it it was amazing.

Jerit Perih seorang Dr. Pertama sekali saya nasihatkan agar pembaca ‘to handle this book with care’ disebabkan kewujudan doa dan ayat suci al-Quran yang saya anggap kurang wajar diletakkan dalam sebuah novel.

Janganlah mengharapkan bahasa kesusasteraan yang bombastic kerana ianya lebih kepada pengalaman hidup seorang pemuda. Sungguh, tidak ku sedari betapa padat dan melelahkan tugas seorang doktor. Semoga ramailah doktor dan insan seperti Dr. Sangat Suka buku ini.

Description: Denyut kasih medik /

Dah lepas akad nikah baru sanggup pandang. Maklumlah, orang sedang malas! Helaian demi helaian semakin menarik minat saya.