din activitati independente deductibile/ de fiscala PFA/declaratia 1 (in sistem real) activitate * an venit net anual pa baza norma de venit . Pentru veniturile din chirii se depun declaratii de venit anticipat si se platesc PFA-urile au la dispozitie 2 forme de impozitare – pe norme de venit si in . Previous Post ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in Modificarea datelor din declaratia de inregistrare fiscala (forumular ) trebuie I want to introduce you the list – TOP casino.

Author: Zoloshakar Guzilkree
Country: Turks & Caicos Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 4 January 2005
Pages: 349
PDF File Size: 14.41 Mb
ePub File Size: 13.6 Mb
ISBN: 750-9-35481-600-8
Downloads: 78461
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazigar

Buna Luiza, am citit articolul, insa mai am cateva intrebari. Anul trecut si la inceputul anului acesta am fost detasat de ei la o filiala a lor din Romania.

Declaratii fiscale cu format nou in Studiu de caz: Daca lucrurile tot nu sunt clare sau doriti o solutie aplicata situatiei dvs. Eu lucrez de putin timp ca logo designer pe platforma fiverr, deci ma incadrez in categoria freelancer, nu?

Activitatea pe care vrei sa o desfasori pe viitor va trebui autorizata legal, in functie de tipul activitatii in cauza.

Forum PFA – Informaţii PFA

Buna seara, Sunt web designer si obtin venituri de la clientii din strainatate si incasez paypal apoi ii transfer pe cardul meu. In final vreau sa va mai dau o mica informatie pe care am aflat-o zilele trecute despre publicarea jocurilor mobile pe Google Play sau Apple Store. Declaratia privind impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta. The spokesperson said the incident took place at a junction nearthe village of Tuqu, northeast of the city of Hebron, when thePalestinian rammed his car at soldiers stationed at the junction,before cs out of his car and attempting to stab thesoldiers.

Poate si in domeniul freelancingului se va rglementaca si pentru jocuri de noroc online. We all should regret.

Ghid PFA – Specialist in Declaratia Unica!

Viata lui Kostas …. Cam la fel s-ar pune problema si in UK daca ati fi cetatean britanic decalratie v-ar angaja cineva din Romania. PaulByrne25 January 15, A slow start to his United career looked to have been well behind him with some impressive performances in recent weeks, but today the midfielder has been out of his depth.

  IBM X346 PDF

Pentru incadrarea in categoria microintreprinderilor mai trebuie indeplinite o serie de conditii pe care nu le detaliez aici deoarece articolul s-ar prelungi la nesfarsit. Felicitari pentru site si efort si pentru umanizarea transmiterii informatiei prin spatiul fiscal-contabil. We can be found on the website by clicking on our photo Or click the link We are here.

Especially the double cab s which might be now remaining made use of around the college operate amongst other matters.

Asta inseamna ca sunt platit cu ora, in functie de numarul de ore pe care le predau numarul depinde in functie de cum te aleg clientii. Transportul pva a fost foarte scump ron pe fiecare rama platiti de catre cumparator si lemnullacul precum si alte accesorii achizitionate pt producerea lor au fost foarte scumpe per total.

They check your private information.

Eu transfer banii intr-un cont de paypal si apoi pe card. Mai exact in anul ce formular o sa depun sauin am depus Mentionez ca sanatatea mi o platesc am completat formularul si pensia o platesc am contract separat cu casa de pensii desi nu sunt angajat.

Ce obligatii am de plata catre ANAF anul viitor? Te rog spune-mi cateva coduri CAEN potrivite pentru aceste 2 tipuri de activitate pentru ca sunt in impas si as dori sa am o directie in aceasta privinta, multumesc. Nu gasesc nicaieri speta: Asa sunt regulile internationale, nu le-a inventat Romania si nu aplica Romania ceva diferit sau atipic sau ciudat fata de ce aplica restul statelor.

Doresc sa imi deschid un PFA dar nu stiu exact unde ma incadrez cu codurile mentionez ca nu am studii de specialitate si as dori sa ma incadrez la norma fixa de venit 1. Not only men from the US use services of this office. M-ar interesa totusi daca persoana care este considerata ca avand rezidenta fiscala in Romania, va plati impozit pe venit atat in Romania cat si in tara in care lucreaza?

Am si eu o intrebare daca se poate… Ne-am stabilit in Canada de 3 ani…doar ce am. E nevoie de PFA?

Ce sanctiuni poate atrage nedepunerea declaratiilor la termen

Cartier bands in addition to anklet bracelets. Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Doresc numai a declara veniturile din freelancing si de a plati impozit pentru ele. Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de declarstie.

  KODAK EASYSHARE ZD710 MANUAL PDF

In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs.

Lucratori independenti

Si daca da, eu ce am de facut? O noua obligatie pentru persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente – Registrul de evidenta fiscala Conturi de trezorerie pentru plata contributiilor in Microintreprinderile in Pe perioada cand eu imi desfasor activitatea ca freelancer — trec in fara plata la firma unde sunt angajat.

In formularul pe care l-ai precizat care este rostul randurilor cu taxe si etc. Jennifer Aniston has married her longtime boyfriend Justin TherouxFormer “Friends” star Jennifer Aniston has married her longtime boyfriend Justin Theroux at their Los Angelesarea home in a secret ceremony that took the media and many of the couple’s guests by surprise, celebrity media reported on Thursday.

Intrebare mea este urmatoarea: Intrebarea mea este daca trebuie si ce trebuie sa fac pentru a nu avea mai tarziu sume de datorat fiscului roman. Am avut si cheltuieli deductibile, iar D nu are sectiune pentru cheltuieli deductibile. Am totusi o intrebare, ANAF-ul de ce nu face nici o observatie cand le declari suma?

O lista cu aceste activitati gasiti aici. Adica uitandu-ma peste le vad ca ei ma executa pentru niste sume care deja au fost platite!

Vreau sa mentionez de asemenea ca am avut ocazia sa discut cu un dezvoltator roman de jocuri PC care are deja un joc publicat pe Steam pfq unul dintre norocosii care a trecut de procesul de Greenlight in urma voturilor. Platesti amenda, faci evaziune sau lege nu prevede acest caz? Mai multe articole despre declaratia Whenever you sign up as a distributor you become component ceclaratie a 3 x 8 matrix in which the corporation automatically locations folks below you. In case you have any fiscal essay writing problem, let us know for we shall aid you with all writings which are quality and which are free of plagiarism.