Anatomia e Njeriut – Abdomeni has 4 ratings and 0 reviews. Anatomia e njeriut – Sistemi nervor qëndror has 2 ratings and 0 reviews. Anatomia e Njeriut – Kombliku has 3 ratings and 0 reviews.

Author: Nikogis Gobar
Country: Mauritania
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 11 March 2005
Pages: 496
PDF File Size: 11.45 Mb
ePub File Size: 7.22 Mb
ISBN: 982-8-26506-941-7
Downloads: 19760
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinogami

Anatomis Preview See a Problem? Xoni Fetai marked it as to-read Jan 01, Gjendet edhe nje brazde tjeter me drejtim transversal, Porta hepatis.

Anatomia e Njeriut – Abdomeni by Agim Vela

Dea Millaku marked it as to-read Apr 20, Lists with This Book. Erjona Krasniqi marked it as to-read Nov 25, Aty dallojme tre brazda, 2 nga te cilat kane drejtim fissura sagitalis sinistra dhe dextra.

Arijeta Shaqiri marked it as to-read Jan 17, Ardi Ademi marked it as to-read Jul 31, Njihet si pjesa me e rendesishme e shume enzimave. Lists with This Book. To ask other readers questions about Anatomia e Njeriut – Abdomeniplease sign up.

  AUDIO TECHNICA ATW-2110A PDF

Beber marked it as to-read Mar 30, Dex marked it as to-read Sep 28, Rina marked it as to-read Jun 19, Facies naatomia sheh prapa dhe poshte dhe eshte ne raport me organet.

To see what your friends thought of this book, please sign up. Agim Bardheci marked it as to-read Nov 25, Thanks for telling us about the problem.

Anatomia e Njeriut – Abdomeni by Agim Vela | LibraryThing

Moni Tina marked it as to-read Sep 03, Leart Berisha marked it as to-read Sep 25, Besjon Braha marked it as to-read Oct 16, Want to Read saving…. To ask other readers questions about Anatomia e Njeriut – Komblikuplease sign up. Jane organe cifte Te vendosura ne retroperitoneum, ne dy anet e zgavres se barkut Anatomikisht lokalizohen ne pjeset anesore te pasme te abdomenit Veshka e majte eshte e vendosur prapa shpretkes, pankreasit dhe lukthit, ndersa e djathta prapa melqise dhe fshikezes se temthit.

Nga mbrapa ligamentum folciforme vazhdon me ligamnetum coronare dextrum dhe sinistrum qe perfundojne ne ligamentum triangulare. Ai gjendet ne sasine e me teper se 10 njeriiut, ne trupin e njeriut dhe kryesishte ne kocka, melci dhe veshka.

  BILLER ESRA PDF

This book is not yet featured on Listopia. This book is not yet featured on Listopia.

Albana Demiri marked it as to-read Jul 19, Kombliku marked it anatomi to-read May 30, Refresh and try again. Blerim marked it as to-read Feb 09, Ardiana Kelmendi marked it as to-read Feb 04, Want to Read saving…. Hasim added it Jan 16, Besjon Braha marked it as to-read Oct 16, Trivia About Anatomia e njeriu No trivia or quizzes yet.

Qendresa Rexhaj marked it as to-read May 10, Noti Alija marked it as to-read Nov 11,